Afhaalkluisjes

Wij bieden u de mogelijkheid om uw geneesmiddelen zelf op te halen, wanneer het u uitkomt. Dit gebeurt door middel van een kluisjessysteem, in een ruimte, vlak bij apotheek Hasseler Es (zie het kaartje onderaan deze pagina).


Hoe werkt het?

Eerst geeft u via de site aan dat u hiervan gebruik wilt maken. U logt hiervoor in op deze site (als u dit nog nooit gedaan heeft moet u eerst een account aanmaken) en meldt u daarna aan op deze pagina. Na uw aanmelding kunt u direct gebruik maken van uw kluisje. U kunt bijna al uw middelen in uw kluisje laten klaarleggen; er zijn ook gekoelde kluizen voor bv insuline. En als u moet (bij)betalen dan kunt u pinnen in de kluisruimte en gaat na betaling uw kluisje open.

Na verwerking van uw gegevens in de apotheek legt een medewerker uw pakketje klaar in uw kluisje. Op dat moment krijgt u een code toegezonden op uw email. Meestal een mailtje, maar een SMS-je kan ook. Met deze code kunt u zich identificeren in de kluisruimte. De kluisjesruimte is standaard geopend tussen 07:00 en 22:00 uur. Buiten deze tijden kunt u er ook terecht, daarvoor krijgt een link meegestuurd in het mailtje. Dat is de link waarmee u de deur kunt openen. U kunt er dus altijd terecht!

Heeft u uw pakketje uit het kluisje gehaald, druk dan uw kluisdeurtje weer dicht. Daarmee is de transactie voltooid. Om veiligheidsredenen mogen wij geneesmiddelen niet langer dan 48 uur in het kluisje laten liggen. U moet dus binnen die tijd uw bestelling ophalen.

Dus:
- nooit meer wachten
- ophalen wanneer het u uitkomt
- niet meer thuis wachten op de bezorger
- snel & veilig (er is cameratoezicht)
- geschikt voor (bijna) al uw middelen
- zeer geschikt om te combineren met onze HerHaalService
- gebruiksvriendelijk
- gratis

Belangrijk:
Bij sommige verstrekkingen van geneesmiddelen hoort persoonlijk contact met u als zorgklant. Bijvoorbeeld als u voor de eerste of tweede keer iets krijgt. Een goede voorlichting is een belangrijk deel van ons werkt als farmaceutisch professional. In die gevallen kan uw middel niet in uw kluisje worden klaargelegd, maar moet u dat zelf in de apotheek ophalen zoals u tot nu toe ook gewend was. Ook uitleg van inhalatiemiddelen of incontinentiemateriaal behoren daartoe.
Voor herhaal-medicatie die u al langere tijd heeft, is dit kluisjessysteem echter ideaal.

Nog geen account?

Heeft u zich nog niet eerder aangemeld, dan kunt u op deze pagina een account aanmaken.

Aanmelden of emailadres wijzigen

Om uzelf aan te melden voor gebruik van de afhaalkluisjes gaat u naar deze pagina.
Op deze pagina kunt u ook het emailadres aanpassen waarnaar wij uw code versturen.

Waar zijn de afhaalkluisjes?

Het adres van de afhaalkluisjes is Willem van Otterloostraat 25a (naast het postkantoor), op 50 meter loopafstand van Apotheek Hasseler Es.

Wij staan altijd open voor opmerkingen of suggesties...

Vertel het ons!