Apotheek.nl, de beste medicijnwebsite van Nederland

(geplaatst op 1 maart 2019)

Het internet staat vol met info over medicijnen. Waarom dan kiezen voor de medicijnuitleg op Apotheek.nl? Vanwege de betrouwbaarheid! Als u voor Apotheek.nl kiest, weet u zeker dat de informatie actueel, juist en volledig is. Dat komt door de werkwijze van ons team. Apotheek.nl baseert zich niet alleen op de bijsluiter, maar ook op wetenschappelijke richtlijnen, standaarden en onderzoek. Alles gecheckt en gedubbelcheckt.

Apotheek.nl biedt begrijpelijke medicijninfo. Voor iedereen! Dat is belangrijk. Want om medicijnen op de juiste manier te gebruiken, is het essentieel om de uitleg goed te snappen. Of u nu moeite heeft met lezen, weinig tijd heeft, of het liefst alleen video’s bekijkt.

Kinderen gebruiken medicijnen vaak 'off-label'. Dit betekent: voor een andere aandoening dan waarvoor het medicijn officieel is. Hierover staat in de bijsluiter geen informatie. Terwijl bijsluiters wel veel informatie bevatten die juist niet bedoeld is voor kinderen. Apotheek.nl biedt daarom voor ruim 250 medicijnen uitleg, specifiek over het gebruik bij kinderen. Als er een kindertekst beschikbaar is, dan vindt u deze via het extra tabblad op de betreffende medicijnpagina.

Alle nieuwsberichten  |  << vorige ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  ... volgende >>

Wij staan altijd open voor opmerkingen of suggesties...

Vertel het ons!