High tea zeer geslaagd

(geplaatst op 22 september 2015)

24 Ouderen is een onvergetelijke middag bezorgd met een high tea in theehuis “Ik en mijn moeder” in Enschede. De middag werd verzorgd door apotheek Hasseler Es & Slangenbeek uit Hengelo Noord. De mensen werden opgehaald door apotheekmedewerkers en vrijwilligers van de thuiszorg Carint. Na genieten van de high tea en elkaars gezelschap werd iedereen ook weer netjes thuisgebracht.

 

Het idee voor de high tea kwam van apotheker Jacky de Wolff. Na gesprekken met Carint was medewerking aan dit mooie project snel gevonden. In samenspraak met Carint zijn de ouderen hiervoor benaderd en de reacties waren zeer positief. Zondagmiddag stond iedereen dan ook netjes klaar; men had er duidelijk naar uitgekeken.

 

Nadat iedereen met en zonder rollator of rolstoel geholpen was aan een mooi plekje in het sfeervolle theehuis, zat de stemming er snel in. Onder het genot van vele lekkernijen, thee of koffie was iedereen aan het genieten. Velen hadden nog nooit een high tea meegemaakt en dit was een welkome afwisseling in de soms wel lange zondagen. De mensen vonden het erg fijn. Het project is mede tot stand gekomen door donaties van de Rotary, business club Rabobank, groothandel Brocacef en de vrijwillige inzet van de apotheek- en Carintmedewerkers en de thuiszorgchauffeurs. Omdat het zo’n succes was denkt de apotheek al na over een mogelijk vervolg volgend jaar.


Alle nieuwsberichten  |  << vorige ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52  ... volgende >>

Wij staan altijd open voor opmerkingen of suggesties...

Vertel het ons!