Nieuwe service: 24/7 uw medicatie halen!

(geplaatst op 8 juni 2016)

Sinds kort bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw medicatie op te halen, wanneer het u uitkomt. We hebben hiertoe een ruimte ingericht met kluisjes. Via een mailtje krijgt u een code waarmee u het kluisje kunt openen waar uw pakket in ligt.Hoe werkt het?

U gaat op onze site naar het menu-item afhaalkluisjes. Om u hiervoor aan te melden, moet u wel een account hebben. Maak deze zonodig direct aan. U kunt dan inloggen en de registratie voltooien door op de link te klikken die u in uw mailbox toegestuurd krijgt. Dit is om extra zekerheid te hebben omtrent de juistheid van de gegevens van de aanvrager.
Heeft u zich succesvol geregistreerd, dan krijgen wij in de apotheek daarvan bericht en verwerken uw registratie in ons apotheeksysteem. Vanaf dat moment zullen wij al uw herhaalmedicatie klaarleggen in een van de kluisjes. Zodra uw pakketje klaarligt, krijgt u bericht om het op te kunnen halen. U heeft hiervoor 48 uur de tijd. Om veiligheidsredenen mogen wij uw medicatie niet langer dan 2 dagen in het kluisje laten liggen. Daarna liggen wij het weer in de apotheek en krijgt u een nieuwe ophaalmail.

Voor wie is het?
Alle zorgklanten van apotheek Slangenbeek en apotheek Hasseler Es kunnen van onze kluisjes gebruik maken. Het moet wel om medicatie gaan die u eerder heeft gehad, bijvoorbeeld als u gebruik maakt van onze herhaalservice. Ook de pil kan prima via dit systeem worden opgehaald, bestellen kan gemakkelijk via onze pilservice. Als u moet betalen, dan kan dat via de pin automaat in de terminal. Dat wijst zich vanzelf.

Koelkluizen
Ook gekoelde produkten kunnen wij in de kluisjes leggen. Daarvoor zijn speciale koelkluizen. Dus ook als u insuline nodig heeft, evt samen met diabetes-materialen, dan kan dat via de kluisjes geleverd worden. Helemaal makkelijk als u dat via onze site aanvraagd via de diabetesservice.

Openingstijden
Zoals vermeld kunt u 24/7 bij uw pakketje. De deur naar de kluisjesruimte is standaard geopen tussen 07:00 en 22:00 uur. Wilt u buiten die tijden de kluisjesruimte betreden, dan moet u de link aanklikken die meegestuurd wordt met het ophaalbericht. Neem daarom altijd uw smartphone met het bericht erop mee als u uw pakketje gaat ophalen.Extra uitleg
Als er bij een geneesmiddel extra uitleg nodig is, bijvoorbeeld bij de eerste keer dat u iets krijgt, of als we inhalatie-instructie moeten geven, dan kan uw middel niet in de kluisjes klaargelegd worden. Dan is persoonlijke begeleiding noodzakelijk en u kunt uw middel in de apotheek ophalen. U krijgt dan een mailtje met snelcode (ophaalcode), zoals u gewend was.

Wij hopen dat u veel van onze nieuwe service gebruik gaat maken!

Alle nieuwsberichten  |  << vorige ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61  ... volgende >>

Wij staan altijd open voor opmerkingen of suggesties...

Vertel het ons!