Herhaalrecepten

Op deze pagina kunt u uw herhaalrecepten bestellen.
Indien u gebruik wilt maken van de herhaalreceptenservice, dient u in bezit te zijn van een door uw apotheek uitgegeven (geel) herhaalrecept. Dit recept dient u bij ontvangst van de medicijnen in te leveren. U kunt uw bestelling na twee werkdagen in de door u aangegeven apotheek ophalen.

Inloggen

Als u een account heeft kunt u inloggen en dan worden uw naam- en adresgegevens automatisch in het formulier ingevuld.

Nieuw account
Als u een account aanmaakt worden uw naam- en adresgegevens (die u hieronder invult) opgeslagen in ons systeem. Bij een volgende bestelling kunt u dan inloggen met uw emailadres en uw wachtwoord en worden naam- en adresgegevens automatisch in het formulier ingevuld.
Nee
Ja
Uw gegevens

Adresgegevens

Afhalen of bezorgen?

Als u wilt dat uw geneesmiddelen worden klaargelegd in een kluisje, kruis dan gewoon uw apotheek van inschrijving aan. In die locatie is bekend dat uw medicatie in een kluisje moet worden klaargelegd. U moet zich hiervoor wel eerst hebben aangemeld (zie afhaalkluisjes in het menu).
Afhalen in Apotheek Hasseler Es
Afhalen in Apotheek Slangenbeek
Ik wil mijn bestelling laten bezorgen
Uw bestelling
Geneesmiddel Receptnummer Arts/voorschrijver
U bent niet verplicht receptnummers in te vullen, maar bij ontvangst van de medicatie dient u dan wel het originele recept aan de apotheker te overhandigen.
Ook als u wel een receptnummer invult moet u altijd het originele recept meenemen naar de apotheek als u uw middelen komt afhalen.
De apotheek draagt geen verantwoording voor lees- en schrijffouten bij het bestellen!
Opmerkingen

* Deze velden dient u in te vullen