Filialen

Apotheek Hasseler Es

Apotheek Hasseler Es ligt gelegen in de Hengelose wijk Hasseler Es. Het behoort tot Apotheken Hengelo Noord BV. De beherend apotheker is Mw Jacky de Wolff - Hesselink.
De apotheek heeft een info-ruimte waar we gebruik van kunnen maken bij gesprekken die meer privacy behoeven. Geeft u gerust aan als u van deze faciliteit gebruik wenst te maken.

Vlakbij de apotheek bevinden zich de kluisjes.
Wij bieden u graag onze service om uw medicatie ook in een kluisje te laten zetten. Dan kunt u het ophalen wanneer het u uitkomt.

Op de bijzondere dagen de dag voor Kerst (24 december) en Oudjaarsdag )31 december) zijn wij tot 16.00 uur geopend (behalve als deze dagen in het weekend vallen).

Apotheek Slangenbeek

Apotheek Slangenbeek maakt onderdeel uit van Apotheken Hengelo Noord BV. Het is een bereidende apotheek. Dit betekent dat als er iets speciaal voor u gemaakt moet worden, bijvoorbeeld een creme, dan wordt dat in deze apotheek gemaakt. De beherend apotheker is mw Ilse Hövels - Harmelink.

De apotheek is geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Op de bijzondere dagen de dag voor Kerst (24 december) en Oudjaarsdag (31 december) zijn wij tot 16.00 uur geopend (behalve als deze dagen in het weekend vallen).

We hebben een info-ruimte waar we een gesprek kunnen voeren die mogelijk meer privacy behoeft. Geeft u gerust aan als u van deze faciliteit gebruik wenst te maken.

 

Voor beide locaties

De (financiële) administratie van de maatschap wordt grotendeels geregeld via apotheek Hasseler Es. Mocht u vragen hebben op dit vlak, dan kunt u het beste 's ochtends belleno op ntelefoonnummer: 074-2770809, optie 1.

We hebben een incontinentieproject waarbij mensen eens in de vier weken hun incontinentiemateriaal krijgen geleverd. Mocht u belangstelling hiervoor hebben, neem dan contact met ons op.

Wij bieden een herhaalservice aan. Wij zorgen ervoor dat uw chronische medicatie elke 3 maanden voor u klaarligt en regelen de recepten bij uw (huis-) arts. Bij meerdere geneesmiddelen zorgen wij er ook voor dat alle medicatie gelijk loopt, zodat u slechts 1x uw medicatie hoeft op te halen. Neem gerust contact met ons op voor informatie.

Wij staan altijd open voor opmerkingen of suggesties...

Vertel het ons!