Filialen

Apotheek Hasseler Es

Apotheek Hasseler Es ligt gelegen in de Hengelose wijk Hasseler Es. Het behoort tot de Maatschap Apotheken Hengelo Noord.
De apotheek heeft twee info-ruimtes waar we gebruik van kunnen maken bij gesprekken die meer privacy behoeven. Geeft u gerust aan als u van deze faciliteit gebruik wenst te maken.

Vlakbij de apotheek bevinden zich de kluisjes.
Wij bieden u graag onze service om uw medicatie ook in een kluisje te laten zetten. Dan kunt u het ophalen wanneer het u uitkomt.

Op de bijzondere dagen de dag voor Kerst en Oudjaarsdag zijn wij tot 16.00 uur geopend (behalve als deze dagen in het weekend vallen).

De (financiële) administratie van de maatschap wordt grotendeels geregeld via deze apotheek. De administratief medewerker werkt maandags t/m donderdag van 8.00 uur tot 14.00 uur. Mocht u vragen hebben op dit vlak, dan kunt u het beste 's ochtends contact opnemen met haar op nr. 074-2782801.

Apotheek Slangenbeek

Apotheek Slangenbeek maakt onderdeel uit van Maatschap Apotheken Hengelo Noord. Het is een bereidende apotheek. Dit betekent dat als er iets speciaal voor u gemaakt moet worden, bijvoorbeeld een creme, dan wordt dat in deze apotheek gemaakt.

De apotheek is geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Op de bijzondere dagen de dag voor Kerst en Oudjaarsdag zijn wij tot 16.00 uur geopend (behalve als deze dagen in het weekend vallen).

We hebben een info-ruimte waar we een gesprek kunnen voeren die mogelijk meer privacy behoeft. Geeft u gerust aan als u van deze faciliteit gebruik wenst te maken.

We hebben een incontinentieproject waarbij mensen eens in de vier weken hun incontinentiemateriaal krijgen geleverd. Dit project wordt via apotheek Slangenbeek gecoördineerd. Mocht u belangstelling hiervoor hebben, neem dan contact met ons op.

 

Wij staan altijd open voor opmerkingen of suggesties...

Vertel het ons!