Alle nieuwsberichten

Vacature Beherend Apotheker Apotheken Hengelo Noord(geplaatst op 6 juni 2022)
Krijg jij er energie van samen met jouw collega’s een apotheek te runnen waarbij je jouw cliënten de best mogelijke zorg biedt? Solliciteer direct. Apotheken Hengelo Noord zoekt een Beherend Apotheker Wie zijn wij? Wij zijn een zelfstandige apotheek met twee locaties; apotheek Slangenbeek en apotheek Hasseler ... lees verder »
Diabetes Challenge Twente(geplaatst op 2 mei 2022)
Wilt u beginnen met wandelen en werken aan uw conditie en gezondheid? Meld u dan aan en wandel mee met de Diabetes Challenge! Er zijn verschillende locaties in Twente waar wandelgroepen starten, waaronder in onze wijk Slangenbeek. Klik hier voor meer informatie. ... lees verder »
Wat kan de apotheker voor u doen? (geplaatst op 21 april 2022)
De apotheker weet alles over medicijnen. En of medicijnen met elkaar samen kunnen. Maar ook over bijwerkingen. Ook van medicijnen zonder recept. Dus vragen over medicijnen en gezondheid stelt u aan de apotheker. Dat kan de hele dag zonder afspraak. Wat doet de apotheker nog meer? Dat leest u hier.... lees verder »
Medicijntekorten(geplaatst op 25 augustus 2021)
Leveringsproblemen komen helaas steeds vaker voor in de apotheek. Hierdoor kunnen wij niet altijd het gewenste medicijn aan u leveren. Dit kan oa. komen doordat er problemen zijn bij de bereiding van het medicijn. Bijvoorbeeld doordat een grondstof niet leverbaar is, waardoor het produtieproces vertraagd. Lees hier meer ... lees verder »

Wij staan altijd open voor opmerkingen of suggesties...

Vertel het ons!