Alle nieuwsberichten

Apotheek met Zorg(geplaatst op 24 maart 2020)
Dank voor uw waardering! Wij zijn afgelopen jaar weer beloond met het certificaat "Apotheek met Zorg". Dit wordt alleen uitgereikt aan de beste apotheken van 2019. Daarop zijn we trots en dankbaar en hopen deze waardering van u ook voor de toekomst te mogen blijven verdienen.... lees verder »
Half uurtje eerder dicht vanaf juni.(geplaatst op 17 februari 2020)
Vanaf 1 juni 2020 zijn de openingstijden van de apotheken gewijzigd:Apotheek Hasseler Es zal geopend zijn van 08:00 - 17:30Apotheek Slangenbeek zal geopend zijn van 08:30 - 17:30Lange openingstijden bleken organisatorisch steeds lastiger te realiseren en er is een goed alternatief voor wie buiten openingstijden de medicatie ... lees verder »
Verbouwing apotheek Hasseler Es geslaagd(geplaatst op 17 februari 2020)
U heeft het vast al gemerkt; de verbouwing van de publikesruimte in apotheek Hasseler Es is klaar. Het is heel anders geworden, met veel zitmogelijkheid en de gelegenheid om een krantje te lezen aan de grote tafels, terwijl u wacht. De schermen zijn beter zichtbaar en hopelijk is de privacy ook toegenomen. U heeft nu de ... lees verder »
Apotheek.nl, de beste medicijnwebsite van Nederland(geplaatst op 1 maart 2019)
Het internet staat vol met info over medicijnen. Waarom dan kiezen voor de medicijnuitleg op Apotheek.nl? Vanwege de betrouwbaarheid! Als u voor Apotheek.nl kiest, weet u zeker dat de informatie actueel, juist en volledig is. Dat komt door de werkwijze van ons team. Apotheek.nl baseert zich niet alleen op de bijsluiter, ... lees verder »
Onze website is vernieuwd(geplaatst op 1 januari 2000)
Onze website is aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo kunt u nu beter van onze site gebruik maken op uw telefoon en tablet. Veel is hetzelfde gebleven, het ziet er mogelijk anders uit. U kunt met uw huidige accountgegevens inloggen en gebruik maken van de vertrouwde services.... lees verder »

Wij staan altijd open voor opmerkingen of suggesties...

Vertel het ons!