Alle nieuwsberichten

Vacature beherend apotheker(geplaatst op 23 juni 2020)
Op zoek naar een mooie uitdaging binnen een vernieuwende organisatie?Lees er snel meer over en klik hier voor onze vacature.... lees verder »
Veel gestelde vragen over naleveringen(geplaatst op 2 april 2020)
Omdat we veel vragen krijgen omtrent medicatie die (tijdelijk) niet leverbaar is, hebben we voor u de meest voorkomende vragen en antwoorden op een rijtje gezet.Ik heb meerdere recepten aangevraagd; kan ik de andere medicatie wel alvast ophalen? Ja. We maken de medicatie die wel gewoon leverbaar is voor u klaar zoals u ... lees verder »
Half uurtje eerder dicht vanaf juni.(geplaatst op 17 februari 2020)
Vanaf 1 juni 2020 zijn de openingstijden van de apotheken gewijzigd:Apotheek Hasseler Es zal geopend zijn van 08:00 - 17:30Apotheek Slangenbeek zal geopend zijn van 08:30 - 17:30Lange openingstijden bleken organisatorisch steeds lastiger te realiseren en er is een goed alternatief voor wie buiten openingstijden de medicatie ... lees verder »
Apotheek.nl, de beste medicijnwebsite van Nederland(geplaatst op 1 maart 2019)
Het internet staat vol met info over medicijnen. Waarom dan kiezen voor de medicijnuitleg op Apotheek.nl? Vanwege de betrouwbaarheid! Als u voor Apotheek.nl kiest, weet u zeker dat de informatie actueel, juist en volledig is. Dat komt door de werkwijze van ons team. Apotheek.nl baseert zich niet alleen op de bijsluiter, ... lees verder »
paragraaf #82(geplaatst op 1 januari 2000)
Onze website is vernieuwd(geplaatst op 1 januari 2000)
Onze website is aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo kunt u nu beter van onze site gebruik maken op uw telefoon en tablet. Veel is hetzelfde gebleven, het ziet er mogelijk anders uit. U kunt met uw huidige accountgegevens inloggen en gebruik maken van de vertrouwde services.... lees verder »

Wij staan altijd open voor opmerkingen of suggesties...

Vertel het ons!