Vacature Beherend Apotheker Apotheken Hengelo Noord

(geplaatst op 6 juni 2022)

Krijg jij er energie van samen met jouw collega’s een apotheek te runnen waarbij je jouw cliënten de best mogelijke zorg biedt? Solliciteer direct.

Apotheken Hengelo Noord zoekt een Beherend Apotheker

Wie zijn wij?

Wij zijn een zelfstandige apotheek met twee locaties; apotheek Slangenbeek en apotheek Hasseler Es. Bij ons staat goed gastheerschap voor onze zorgklanten hoog in het vaandel. We hebben dan ook altijd oog voor zaken die dit ondersteunen.

Wij gaan mee met de tijd. Zo zijn wij sinds oktober vorig jaar papierloos gaan werken (PI) en hebben wij twee jaar geleden geïnvesteerd in lokal filling ( Odessa). Uiteraard zijn we gecertificeerd.

Wij hebben een goede samenwerking met de zorgverleners in de wijken. De lijntjes naar de huisartsen die naast ons zijn gevestigd, zijn kort. Daardoor is de patiëntenzorg van hoge kwaliteit. 

Het team bestaat uit 25 enthousiaste en betrokken medewerkers en apothekers die ondernemend zijn en open staan voor nieuwe ideeën.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Beherend Apotheker met een afgeronde opleiding tot Openbaar Apotheker Specialist. Je bent zelfstandig, collegiaal, stressbestendig, communicatief vaardig, staat graag tussen de collega’s en bent de vraagbaak voor assistenten. Je hebt leidinggevende capaciteiten, een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent flexibel. Je bent creatief en je durft initiatief te nemen.

Wij nodigen vooral onze collegae uit die de stap willen maken van Tweede Apotheker naar een beherende functie.

Jouw rol?

Je bent eindverantwoordelijk voor één van de twee locaties, namelijk apotheek Hasssler Es. Je stuurt het team aan op basis van ruimte, vrijheid en autonomie. Je weet onze collega’s zo te ondersteunen dat zij zelfstandige professionals zijn. Tijdens de HR-cyclus spreken jullie samen af welke kansen en ontwikkelingen er zijn.

Je zorgt voor controle en toezicht van de dagelijkse receptafhandeling. Je houdt het kwaliteitshandboek bij en voert risico analyses uit. Je voert op structurele basis medicatiereviews uit en bent een waardige gesprekspartner voor de huisartsen, specialisten en andere zorgverleners. Ook bereid je FTO’s voor en voert zorgprojecten uit.

Wat bieden wij?

- Ruimte, vrijheid en autonomie om het beste uit ‘jouw’ apotheek te halen.

- Collega’s Ilse en Jacky met wie je dit samen realiseert.

- Een professionele organisatie die innoveert en wendbaar is.

- Een leuk team waarbinnen we op elkaar kunnen rekenen.

- Een prachtige woon-/werkomgeving waar de huizen nog te betalen zijn.

- Een mooi salaris conform KNMP richtlijn.

- Trainingen en nascholingen vakinhoudelijk, voor persoonlijke ontwikkeling maar ook teamontwikkeling.

- 36 - 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Mail jouw CV en motivatie naar jecdewolff@apothekenhengelonoord.nl. Mocht je vragen hebben? Bel dan naar

06 - 4784 8787 (Jacky de Wolff). Je kunt reageren zolang de vacature op onze website staat.

Alle nieuwsberichten  |  << vorige ... 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103  ... volgende >>

Wij staan altijd open voor opmerkingen of suggesties...

Vertel het ons!